desinfektion af ventilation

Kontakt safe-coating.dk

Desinfektion af ventilation

Safe-Coating.dk sørger for rensning og desinfektion af ventilationssystemer overalt, blandt andet på skoler, restauranter, klinikker, i kontorlandskaber, transportmidler og mange flere steder.

 

Rensning og desinfektion af ventilationssystemer er en ofte overset ting, men det er faktisk utroligt vigtigt, at det sker med jævne mellemrum. Dårlig vedligeholdelse af et ventilationssystem kan nemlig have store konsekvenser for omgivelserne, heriblandt:

  • Usundt og dårligt indeklima

  • Mistrivsel

  • Øget energiforbrug

  • Øget brandfare

  • Risiko for råd og skimmelsvamp

  • Øget bakterievækst i kanalsystem

 

Er dit ventilationssystem i dårlig stand, tilstoppet eller beskidt, risikerer du i værste fald mistrivsel og sygdom. Vil du sikre dig et godt og sundt indeklima, er det derfor alfa og omega med et korrekt vedligeholdt ventilationssystem, der fungerer optimalt. Det kan du sikre dig ved at lade Safe-Coating.dk vedligeholde ventilationssystemet for dig. Vi renser, desinficerer og justerer dit ventilationssystem, så det filtrerer luften korrekt og sikrer en sund og ren frisk luft til dem, der opholder sig i bygningen.

BEDRE INDEKLIMA - RING 2211 7526

Høje standarder og stolt faglighed

Safe-Coating.dk arbejder efter højeste faglige standarder og med stor seriøsitet hele vejen. Vores faglige stolthed og erfaring med både store og små ventilationssystemer er din garanti for, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten og servicen for vores kunder.

 

Vores produkter er gennemtestede og godkendt efter europæisk standard

 

Vores desinfektionsmidler er biologiske og ikke alkoholbaserede. De er usynlige, lugtfri og bekæmper 99,99 % af blandt andet coronavirus, MRSA, roskildesyge, listeria, influenza, salmonella og meget mere. Desinfektionsmidlerne lægger en aktiv beskyttende hinde på overfladerne, der virker både forebyggende og akut.

Vi renser alle ventilationsanlæg

Hos Safe-Coating.dk tilbyder vi rensning og desinfektion af alle typer ventilationssystemer, hvad end det drejer sig om boligventilation hos private, industriventilation, firmaventilation, ventilation i boligselskaber eller noget helt femte. Vores store erfaring inden for ventilationsdesinfektion betyder, at vi kender til ventilationssystemer fra alle mærker, herunder Systemair, Exhausto, Danfoss, Nilan, Genvex, Vent-Axia, Lindab, Øland, Zehnder og mange flere.

 

Få et seriøst tilbud på en fast aftale hos os

Hos Safe-Coating.dk tilbyder vi løsninger tilpasset vore kunders behov. Vi tager en snak om dine behov og forventninger og laver på den baggrund en aftale, der passer til dit ventilationssystem. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og få en fast pris på vedligeholdelse af jeres ventilationssystem. Telefon: 22 11 75 26 eller mail: info@safe-coating.dk