desinfektion af overflader

Kontakt safe-coating.dk

Safe-Coating.dk - Biologisk desinfektion af overflader

Godkendt af Fødevarestyrelsen

Når det gælder desinfektion af alle overflader, virksomheder, institutioner og transportmidler, leverer Safe-Caoting.dk de højest mulige faglige standarder og er førende, når det gælder desinfektion over for infektionssygdomme. Produkterne har gennemgået alle videnskabelige test og er officielt godkendt af Sundhedsstyrelsen hvilket gør, at safe-coating.dk lovligt kan hævde, at vores desinfektionsmidler dræber vira og bakterier.

 

Produktet som vi bruger er ikke alkoholbaseret, men er et biologisk desinfektionsmiddel. Safe-Caoting.dk lægger en aktiv beskyttende hinde på alle overflader og virker både forebyggende og akut. Det er usynligt, har ingen lugt og bekæmper 99,99 % af bl.a. Coranavirus, MRSA, Roskildesyge,Listeria, Influenza, Salmonella m.fl.

 

Safe-Coating.dk giver:

  • desinfektion af overflader i jeres virksomhed og tryghed for alle ansatte.
  • værdi til virksomheden i form af færre sygedage og et bedre arbejdsmiljø.
  • sikkerhed for kunder, klienter, gæster, leverandører, samarbejdspartnere m.fl.

 

Safe-Coating.dk tilbyder løsninger tilpasset enhver kundes behov

- Få en fast rentabel firmaaftale.  

Bekæmper 99,99 % af vira og infektionssygdomme. FÅ EN AFTALE NU - RING 2211 7526

Sikre rammer for fremtiden

Hvis du vil vide mere om vores rengøringsmetoder og om hvad vi kan gøre for at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø for din virksomhed, så ring på 22 11 75 26 eller skriv til os på info@safe-coating.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

 

Effektiv desinficering med koldtåge

 

Hos safe-coating.dk tilbyder vi effektiv desinficering af overflader med koldtåge. Det er med til at til at holde alle overflader sanitære og bakteriefri, og så er det oven i købet miljøvenligt og ganske ufarligt for mennesker og dyr.

 

Udover at fjerne bakterier, virker det også forebyggende mod nye bakterier og vira. Dette kan være effektiv i f.eks. større rum såsom åbne kontorer, institutioner og motionscentre, hvor der opholder sig mange mennesker hele tiden. Og her kan det være svært at lave en grundig desinficering med håndkraft alene.

 

Vælger du desinficering med koldtåge, vælger du samtidig en effektiv og miljøvenlig måde at få desinficeret alle overflader på. Det virker på den måde, at det spreder desinfektionsmidlet ud i luften, som en kold tåge, hvorpå det fordeler sig på alle overflader i rummet og effektivt fjerne bakterierne.

Leveret af